Trading.png 2524.png 1560.png 2518.png

Glasimport Trading b.v.

Glasimport Trading is een onafhankelijke internationale handelsmaatschappij in vlakglas. Wij zijn al vele decennia DE spil tussen de glasfabrikanten en de Europese glashandel. Glasimport Trading is onafhankelijk en door deze status kunnen wij inkopen bij alle glasproducenten, zowel in Europa als daarbuiten. Wij leveren het gewenste glas aan de glasverwerkende industrie in heel Europa.
Als schakel tussen de leverancier en afnemer ontzorgen wij onze klanten door onze directe ingang bij de fabrikanten, goede logistieke planning, eventuele voorfinanciering en aanspreekpunt bij mogelijke oneffenheden.


Het team van medewerkers heeft jarenlange ervaring in de Europese en Overzeese glaswereld en beschikt door haar kennis hiervan ook over zeer goede internationale inkoopcontacten.

Natuurlijk willen wij proberen deze inkoopkennis ook aan onze klanten ten goede te laten komen. Welke glassoorten u ook nodig heeft en waar het ook afgeleverd dient te worden, Glasimport Trading weet de weg daarnaar toe.

Onze klantenkring bestaat uit verschillende glasverwerkende bedrijven in verschillende branches, zoals onder andere de glashandel, gevelbouw- en balkonhekken bedrijven.

Voor uw aanvragen zijn onze ervaren medewerkers u graag van dienst. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.