Trading.png 2524.png 1560.png 2518.png Trading_Magazijnmedewerkers.jpg

Glasimport Trading b.v.

Glasimport Trading b.v. is een internationaal opererende glashandelsmaatschappij die ontstaan is uit een afsplitsing van activiteiten van Glasimport Kwintsheul. Van oudsher zijn we dé gespecialiseerde groothandel in tuinbouw glas, maar door de jaren heen uitgegroeid tot een onafhankelijke internationale glasgroothandel die het gehele scala van glasproducten kan leveren.


Het team van medewerkers heeft jarenlange ervaring in de Europese en Overzeese glaswereld en beschikt door haar kennis hiervan ook over zeer goede internationale inkoopcontacten.

Natuurlijk willen wij proberen deze inkoopkennis ook aan onze klanten ten goede te laten komen. Welke glassoorten u ook nodig heeft en waar het ook afgeleverd dient te worden, Glasimport Trading weet de weg daarnaar toe.

Onze klantenkring bestaat uit verschillende glasverwerkende bedrijven in verschillende branches, zoals onder andere de glashandel, gevelbouw- en balkonhekken bedrijven.

Voor uw aanvragen zijn onze ervaren medewerkers u graag van dienst. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.