Trading.png Greenhouses.png 1574_uitsnede.png

09-02-2018

Bezoek de stand van Glasimport Greenhouses op de HortiContact 2018

Ook dit jaar is Glasimport Greenhouses weer van de partij op de HortiContact die wordt gehouden in de Evenementenhal in Gorinchem. We kijken weer uit naar uw bezoek aan onze stand nummer 486, waar de koffie of een ander drankje weer voor u klaar staat en natuurlijk tijd is voor een praatje met de standbemanning. Klik hier voor verdere informatie over de HortiContact.

Glasimport Trading en Glaströsch Fireswiss in Glas in Beeld nr. 6, december 2016 - 17-12-2016

Glasimport Trading en Glaströsch Fireswiss in Glas in Beeld nr. 6, december 2016

Glasimport Trading heeft in 2015 het agentschap voor de verkoop van Fireswiss in de Benelux overgenomen van Van Veen Glasspecials uit Woerden. Om Fireswiss nog eens als product onder de aandacht te brengen heeft Glasimport Trading samen met Marco Groothoff een bezoek gebracht aan de fabriek van Glaströsch in Buochs, Zwitserland.

Glasimport in Glas in Beeld nr. 3 - juni 2014 - 15-07-2014

Glasimport terug naar de basis

Norbert en Joyce Klemann, grondleggers van Hogla, hebben een nieuwe start gemaakt. Nadat zij met Glasimport Greenhouses vanuit Kwintsheul succesvol waren in de kassenbouw, hebben ze sinds 2013 hun handen vrij voor de activiteiten die Hogla groot hebben gemaakt: de handel in glas (Glasimport Trading) en de levering en montage van glas voor de projectmatige markt (Glasimport Projects). Terug naar de basis en dat natuurlijk vanuit het aloude kantoor aan de Van Leeuwenhoekstraat in Reeuwijk

Glasimport in Glas in Beeld - 27 oktober 2014 - 28-10-2014

Glasimport verkrijgt verkoop Fireswiss Nederlandse markt

Glasimport Trading, gevestigd in Reeuwijk en Kwintsheul, en Glas Trösch Fireswiss zijn een samenwerking aangegaan voor de verkoop van Fireswiss Cool en Fireswiss Foam op de Nederlandse markt. Dat is vorige week bekend gemaakt tijdens de Glasstec in Düsseldorf. Het gamma brandwerende beglazing is via Glasimport leverbaar in alle bestaande classificaties, van EW30 tot en met EW120 en daarnaast EI-beglazing, geschikt en getest voor verschillende kozijnen en raamsystemen.

Glasimport Kwintsheul BV en Interfloat Corporation sluiten overeenkomst voor productie en innovatie van Vetrasol® Diffuse Greenhouse Glass. - 14-11-2013

Persbericht GIK-Interfloat, november 2013

Om te kunnen voldoen aan de toenemende vraag naar diffuus glas met hoge lichttransmissie en een gegarandeerde kwaliteit en duurzaamheid, heeft Glasimport Kwintsheul BV, dè toonaangevende glastoeleverancier voor de kassenbouw, een overeenkomst gesloten met Interfloat Corporation voor de exclusieve productie van haar productrange Vetrasol® Diffuse Greenhouse Glass. Met deze overeenkomst wordt de kwaliteit en verdere innovatie van dit product naar een hoger plan getrokken.