Trading.png Greenhouses.png 1574_uitsnede.png

Over Glasimport

Sinds 1965 is Glasimport niet meer weg te denken van de Nederlandse glasmarkt. Ooit begonnen als importeur van Oost Europees tuindersglas, ontwikkelde Glasimport zich in de jaren 90 tot plaatselijke glashandel en leverancier van vervangingsglas voor de glastuinbouw. Thans is Glasimport uitgegroeid tot glasleverancier van grote partijen in alle delen van de wereld voor uiteenlopende toepassingen.

Per 1 januari 2014 hebben we onze verschillende activiteiten ondergebracht in 2 verschillende werkmaatschappijen, te weten:

Glasimport Greenhouses b.v.
Glasimport Greenhouses b.v. betreft de leverancier voor glas voor de tuinbouw wereldwijd. Glasimport Greenhouses volgt de innovaties voortdurend op de voet en kan als enige leverancier “custom made” low iron diffuus glas leveren met verschillende hazefactoren en lichttransmissies. Onze binnen- en buitenlandse klanten bouwen kassen over de hele wereld. Lees meer over Glasimport Greenhouses b.v.

Glasimport Trading b.v.
Glasimport Trading b.v. is de allround leverancier van bouwglas voor de Europese glashandel. In het klein voor de lokale glasverwerker die wij altijd direct vanuit ons magazijn in Kwintsheul kunnen bevoorraden en in het groot met volle containerladingen die wij wereldwijd verschepen. Lees meer over Glasimport Trading b.v.