Greenhouses.png

Glasimport Greenhouses b.v.

Glasimport Greenhouses b.v. is een toonaangevende handelsmaatschappij in (vlak)glas met meer dan 50 jaar ervaring in glastoepassingen voor de glastuinbouw. Van oudsher gevestigd in Kwintsheul, gelegen in Europa’s grootste kassenbouwgebied.


Al jarenlang hebben wij zeer goede contacten met verschillende glasfabrikanten over de gehele wereld, waardoor wij onze klanten een breed scala aan producten kunnen bieden. Wij zijn nadrukkelijk betrokken bij innovatieve ontwikkelingen in de glasindustrie en voortdurend op zoek naar nieuwe producten. Tevens zijn er goede contacten met verschillende instellingen en universiteiten zoals TNO en WUR Wageningen, om de nieuwe ontwikkelingen goed te kunnen volgen en om mee te kunnen denken met onze producenten voor het ontwikkelen van nieuwe producten.

Glasimport Greenhouses is een vooraanstaand glasleverancier van een ontelbaar aantal hectaren kassen, gebouwd door voornamelijk Nederlandse maar ook buitenlandse kassenbouwers over de gehele wereld.

In onze magazijnen (ca. 2200 m2) hebben wij een ruime voorraad glas van verschillende kwaliteiten. Op de eerste plaats natuurlijk standaard floatglas voor toepassingen in dek en gevel, maar ook tal van andere glassoorten.

Wij beschikken over een drietal snijlijnen waardoor wij in staat zijn snel te kunnen leveren bij spoedbestellingen, en kleine leveringen voor kassenbouwers, reparatie- en onderhoudsbedrijven.

Voor uw aanvragen zijn onze ervaren medewerkers u graag van dienst. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.